Akcija!

Hisense Eco Smart 24000BTU – CD70BT1F

79 990.00 рсд

360°DC inverterska tehnologija je najsavremenija tehnologija koja omogućava inteligentan rad klima uređaja i smanjuje energetske gubitke. Kompresor radi lakše i efikasnije, kontrola temperature je preciznija, a buka je niža.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: 10407 Kategorije: ,

Grejanje na -15°C

Hisense klima uređaji klase SUPER DC Inverter rade na -20°C u režimu „grejanja“, što je važna prednost za hladne zimske klimatske uslove. Kada se sneg ili led otapaju, grejač kućišta spoljnje jedinice sprečava da nastane kondezacija na istom i zamrzavanje rezervoara. Uređaj radi efikasno i u zahtevnijim uslovima niskih spoljnih temperatura i uvek vam obezbeđuje neverovatnu iskorišćenost stope (SCOP). Silentium Pro, Energy Pro i Energy modeli imaju temperaturni opseg u režimu „grejanja“ od -20°C i integrisan grejač kućišta.


Four Sleep Modes

Spavanje je od vitalnog značaja za naše telo, a odmaranje donosi benefite za naše zdravlje. Hisense klime poseduju 4 noćna (SLEEP) režima rada prilagođena svakom uzrastu: deca, omladina, odrasli, stariji. Krivulja temperature će se prilagoditi u skladu sa odabranim režimom.


 

Mildew Proof

Nakon isključivanja klima uređaja, unutrašnji ventilator će nastaviti da radi dodatnih 30 sekundi kako bi isušio isparivač. Sprječavanjem skupljanja plesni na isparivaču održaćete vazduh zdravim.


Silent Operation

Nizak nivo buke, koji može biti i svega 19 dB, pomoći će vam da stvorite mirno i ugodno okruženje i učiniće da se osetite kao da čujete tišinu.

Proizvođač

Hisense

Kapacitet Hlađenja

6,5kW

Kapacitet Grejanja

7.4kW

Grejanje do

-15C

Energetska Klasa

A/A

Grejna Površina

60m2

GAS

R32

SEER

6.1

SCOP

4

Garancija

2 God. Saobraznosti, 7 godina na kompresor

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hisense Eco Smart 24000BTU – CD70BT1F“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *