Hisense Wings HiNano SE 18000BTU – KA35XR0E

83 000.00 рсд

Oslobađa efikasne plazma jone i generiše ih čak 1×10⁶n/cm3 Efikasno uklanja visrue i bakterije, uživajte u čistom vazduhu svaki dan.
Dokazana efikasnost od 93,54% u eliminisanju virusa COVID-19


Grejanje na -20°C

Hisense klima uređaji klase SUPER DC Inverter rade na -20°C u režimu „grejanja“, što je važna prednost za hladne zimske klimatske uslove. Kada se sneg ili led otapaju, grejač kućišta spoljnje jedinice sprečava da nastane kondezacija na istom i zamrzavanje rezervoara. Uređaj radi efikasno i u zahtevnijim uslovima niskih spoljnih temperatura i uvek vam obezbeđuje neverovatnu iskorišćenost stope (SCOP). Silentium Pro, Energy Pro i Energy modeli imaju temperaturni opseg u režimu „grejanja“ od -20°C i integrisan grejač kućišta.


Four Sleep Modes

Spavanje je od vitalnog značaja za naše telo, a odmaranje donosi benefite za naše zdravlje. Hisense klime poseduju 4 noćna (SLEEP) režima rada prilagođena svakom uzrastu: deca, omladina, odrasli, stariji. Krivulja temperature će se prilagoditi u skladu sa odabranim režimom.


 

Mildew Proof

Nakon isključivanja klima uređaja, unutrašnji ventilator će nastaviti da radi dodatnih 30 sekundi kako bi isušio isparivač. Sprječavanjem skupljanja plesni na isparivaču održaćete vazduh zdravim.


Silent Operation

Nizak nivo buke, koji može biti i svega 19 dB, pomoći će vam da stvorite mirno i ugodno okruženje i učiniće da se osetite kao da čujete tišinu.

Proizvođač

Hisense

Kapacitet Hlađenja

5kW

Kapacitet Grejanja

5.6kW

Energetska Klasa

A++/A++

Garancija

2 God. Saobraznosti, 7 godina na kompresor

Grejanje do

-20C

SEER

7.4

SCOP

4.6

GAS

R32

Grejna Površina

45m2

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hisense Wings HiNano SE 18000BTU – KA35XR0E“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *