LG DC12RQ DELUXE

125 000.00 рсд

Kontrolišite potrošnju energije
Uz dugme za funkciju LG Active Energy Control, možete da podešavate potrošnju energije uz tri opcije (80%, 60%, 40%). Samo uz dodir dugmeta, možete da kontrolišete učinak hlađenja i smanjite potrošnju energije.

Kategorije: , ,

DUAL Inverter Compressor™ sa garancijom 10 godina

DUAL Inverter CompressorTM kompanije LG rešava probleme koji se tiču neprikladnosti, neefikasnosti i buke, čime se dobija klima uređaj koji hladi brže, traje duže, a proizvodi manje buke pri radu. Uz 10 godina garancije za kompresor, korisnici mogu da uživaju u pogodnostima klima uređaja kompanije LG tokom dužeg vremena.

Imajte pristup svom klima uređaju u svakom trenutku i gde god da se nalazite uz pomoć uređaja koji je opremljen tehnologijom za bežično povezivanje i ekskluzivnom aplikacijom za upravljanje kućnim uređajima kompanije LG.

Tehnologija Smart Diagnosis™

Funkcija Smart Diagnosis korisnicima omogućava da na praktičan način provere informacije o podešavanju, instalaciji, rešavanju problema i druge informacije direktno preko pametnog telefona.

Jednostavan i moderan dizajn sa skrivenim ekranom

Tanak i moderan dizajn LG klima uređaja čini da instalacija bude jednostavna, a čišćenje praktično pomoću EZ klizećeg filtera. Pored toga, veliki skriveni ekran je savršen za praktičan prikaz potrošnje energije.

Nizak nivo buke

Klima uređaji kompanije LG rade uz nizak nivo buke, zahvaljujući jedinstvenom ventilatoru sa iskošenim krilcima kompanije LG i Dual Inverter Compressor™ koji eliminiše nepotrebnu buku i omogućava neometan rad.

Filtrirajte neželjene zagađivače

Sistem fitracije kompanije LG projektovan je tako da filtrira čestice veće od 10 μm i uklanja alergene iz vazduha, kao što su kućne grinje, čime pruža čistije i zdravije okruženje.
Kapacitet Hlađenja

3.5kW

Kapacitet Grejanja

4.2kW

Proizvođač

LG

Grejna Površina

35m2

Grejanje do

-22C

Garancija

2 God. Saobraznosti

Energetska Klasa

A++/A++

SCOP

4.9

SEER

7.9

GAS

R32

Širina Unutrašnje Jedinice

837mm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „LG DC12RQ DELUXE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *