LG PC24SQ STANDARD PLSU

175 000.00 рсд

Jednostavan i moderan dizajn sa skrivenim ekranom
Tanak i moderan dizajn LG klima uređaja čini da instalacija bude jednostavna, a čišćenje praktično pomoću EZ klizećeg filtera. Pored toga, veliki skriveni ekran je savršen za praktičan prikaz potrošnje energije.

Kategorije: , ,

DUAL Inverter Compressor™ sa garancijom 10 godina

DUAL Inverter CompressorTM kompanije LG rešava probleme koji se tiču neprikladnosti, neefikasnosti i buke, čime se dobija klima uređaj koji hladi brže, traje duže, a proizvodi manje buke pri radu. Uz 10 godina garancije za kompresor, korisnici mogu da uživaju u pogodnostima klima uređaja kompanije LG tokom dužeg vremena.

DUAL Inverter Compressor™

Kompresori na standardnim klima uređajima isključuju se i uključuju da bi se podesila temperatura, čime se troši više energije. Dual Inverter Compressor™ neprekidno podešava brzinu kompresora da bi se održali željeni nivoi temperature. To minimalno variranje štedi energiju i obezbeđuje prijatnije hlađenje.

Momentalno podešavanje,Prijatan vazduh

Ova opcija praktično podešava otvore za vazduh na klima uređaju na prethodno podešeni položaj tako da izduvni vazduh bude usmeren u suprotnom pravcu u odnosu na ljude koji se nalaze u prostoriji.

R32 – Visokoefikasno ekološko rashladno sredstvo

Uživajte u prijatnom ekološkom izduvavanju hladnog vazduha. Osim što ima viši indeks hlađenja nego što je to slučaj kod drugih tehnologija freona, tehnologija Freon R32 je i ekonomičnija i bezbednija.
 
Proizvođač

LG

Kapacitet Hlađenja

7kW

Kapacitet Grejanja

7.6kW

Grejanje do

-20C

Grejna Površina

70m2

GAS

R32

Energetska Klasa

A++/A+

Garancija

2 God. Saobraznosti

SCOP

4.1

SEER

7

Širina Unutrašnje Jedinice

998mm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „LG PC24SQ STANDARD PLSU“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *