MDV Aurora DC inverter 24000BTU + Wifi + set za instalaciju

79 000.00 рсд

MDV je profesionalni brend klima uređaja koje proizvodi Midea, brend je osnovan 1999. godine. Njihova ponuda uključuje razne vrste i klase klimatizacionih sistema sa širokim spektrom upotrebe. Klima uređaje koje nudi brend MDV karakteristiše visoka efikasnost, tako da troši manje električne energije.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Kategorije: , ,

U cenu je uračunato:

  • wifi modul
  • instalacioni materijal 3 metra
  • nosač klima uređaja

Garancija: 5 GODINA

MDV klima uređaji ispunjavaju zahteve Evropske ErP direktive, svi uređaji takođe imaju koeficijente SCOP i SEER u skladu sa trenutnim zahtevima. Brend MDV u početku je ponudio moderne sisteme i komponente namenjene komercijalnoj primeni, npr. VRF sistemi, čileri, hladnjaci i ventilatori, a od 2001. godine kompanija se odlučuje da uključi u ponudu rešenja iz segmenta kućnih klima uređaja. MDV obraća specijalno pažnju na zaštitu okoline, neprestano povećava nivo ekološke kompatibilnosti, sigurnosti i energetske efikasnosti za sisteme koji koriste inovativne tehnologije u proizvodnji.
MDV uspešno implementira svoja rešenja širom sveta i distribuira klima uređaje na sve kontinente. Kompanija stalno razvija nove tehnologije i koristi naprednija rešenja za kreiranje uređaja koji štede energiju, ekološki su sigurni, pogodni za upotrebu i što je najvažnije -pouzdani u radu
Klima uređaje koje nudi brend MDV karakteristiše visoka efikasnost, tako da troši manje električne energije. MDV klima uređaji ispunjavaju zahteve Evropske ErP direktive, svi uređaji takođe imaju koeficijente SCOP i SEER u skladu sa trenutnim zahtevima.

Kapacitet Hlađenja

7.2kW

Kapacitet Grejanja

7.6kW

Energetska Klasa

A/A

GAS

R32

SEER

6.1

SCOP

4

Širina Unutrašnje Jedinice

1040mm

Garancija

5 Godina

Proizvođač

MDV

Grejanje do

-20C

Grejna Površina

60m2

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MDV Aurora DC inverter 24000BTU + Wifi + set za instalaciju“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *