Centralno grejanje

Centralno grejanje je jedan od najčešćih birani sistem grejanja prostorija u domovima, poslovnim i javnim prostorima. Ovaj sistem grejanja omogućava da se grejanje svih prostorija u objektu reguliše sa jedne tačke i da se postigne ujednačena temperatura u svim delovima objekta. Toplotna energija u sistemu centralnog grejanja može doći od raznih energenata – toplotna pumpa, zemnog gasa, struje, drva, peć na pelet. Centralno grejanje koristi termostate koji omogućavaju precizno podešavanje temperature u prostoriji, interval grejanja i na taj način smanjuju potrošnju energije. 

Izrada sistema grejanja

Nudimo kompletnu uslugu izradu centralnog  grejanja. Naše uluge pokrivaju izradu cevnog sistema za radijatorsko grejanje kao i ugradnju radijatora.. Postavljanje podno, zidno ili plafonsko grejanje. Izrada kotlarnice. Izrada sistema grejanja sa pripremom sanitarne tople vode preko toplotne pumpe ili gasnog kotla. Kompletnu uslugu pokrivamo sa prodajom grejnog tela i ugradnjom istog, isporuka pratećeg materijala za instalaciju. U našoj ponudi imamo od panelnih radijatora do estetskih višebojnih aluminijumski radijatora. Kompletan prateći materijal za grejanje. 

Radimo u Subotici i okolini do 80km.

Servisi i hitne intervencije

Vršimo usluge održavanja sistema u garantnom roku i van nje. Terenski servis nam pokriva, otklanjanje kvarova na sistemu grejanja, kako i popravku grejnog sistema. Nabavka rezervnih delova za uređje kojima smo ovlaščen servis. 

Za sve ugrađene delove imate validan fiskalni račun, radni nalog i garanciju.