PANASINIC ETHEREA PREMIUM KLIMA SA NANO-X TEHNOLOGIJOM

ZA ČIST I STERILAN PROSTOR

Panasonic se na tržištu klima uređaja izdvaja svojim premium modelom klima uređaja – ETHEREA.

Ovaj model već godinama unazad predstavlja jedan od najboljih u ovoj klasi pa se i zbog svojih tehničkih karakteristika svrstava  čak i u kategoriju visokoefikasna toplotna pumpa vazduh-vazduh.

Etherea je model koji odlikuju vrhunske karakteristike u radu. Poseduje ultra tihi ventilator (19 dB) inverterski komperesor visokih performansi, kao i modernu i inovativnu  masku  koja se nudi u mat beloj i u mat silver boji, kompaktnih dimenzija, prilagodljiva svim tipovima prostorija.

Ovaj klima uređaj predstavlja pojam za kvalitet, inovativnost i efikasnost.

Posebno što odvaja ovaj uređaj od ostalih na tržištu je i opremljenost NanoeX tehnologijom. Ova tehnologija predstavlja patent kompanije Panasonic i služi za prečišćavanje vazduha u prostoriji.

Korišćenjem ove tehnologije u klima uređajima –  Etherea, vrši se joniziranje vazduha, optimalna vlažnost, deodorizacija prostorije, uklanjaju se čestice prašine, prljavštine, buđi, alergena, virusa, bakterija kao i duvanskog dima i grinja. Obezbeđenjem oprimalne vlažnosti prostorije i joniziranja vazduha, ovaj uređaj ima posebno dejstvo na kožu i na kosu osobe koja je u prostoriji. Posebno što se ističe u vezi ovog modela je i prečišćavanje vazduha u prostoriji od izloženosti SARS-CoV2 virusa što je i potvrđeno testiranjem na institutu u Francuskoj.

VISOKA EFIKASNOST, SMANJENA POTROŠNJA, ENERGETSKA KLASA A+++/A+++

Panasonic premium klima uređaj – ETHEREA odlikuju vrhunske performanse uređaja. Rotacioni kompresor sa radnim freonom R32 iz Panasonic fabrike sa garancijom od 5 godina, inverterska tehnologija rada kompresora, kao i ventilatora uređaja omogućavaju da ETHEREA bude jedna od najefikasnijih u svojoj klasi. Smanjena potrošnja električne energije, tih rad i NanoeX tehnologija čine ovaj uređaj savršenim izborom za svaki prostor. Pored toga, freon R32 čini ovaj klima uređaj efikasnijim a ujedno i ekološkim jer ima daleko manji uticaj na spoljašnju sredinu.

AEROWINGS 2.0 OBEZBEĐUJE VRHUNSKI KOMFOR 

Aerowings predstavljaju specijalno izrađena krilca klima uređaja koji omogućavaju ravnomeran raspored cirkulacije vazduha u prostoriji u kojoj se uređaj nalazi.

Aerowings tehnologija kompanije Panasonic sastoji se od dve nezavisne fleksibilne lopatice koje koncentrišu protok vazduha za grejanje ili hlađenje prostorije u najkraćem mogućem vremenu i pomažu da se rasporedi ravnomerno u prostoriji. Zahvaljujući većoj pomoćnoj lopatici (72 mm), koja je više nego dvostruko veća od drugih konvencionalnih dizajna, podizanje protoka vazduha je dodatno poboljšano. Za grejanje, Aerowings 2.0 oslobađa koncentrovani protok vazduha nadole kako bi postigao efekat sličan podnom grejanju, a zatim se podiže i ispunjava prostoriju. Aerowings 2.0 ima novu funkciju širenja hlađenja koja omogućava da se protok vazduha ravnomerno koncentriše prema plafonu kako bi se postiglo prijatno hlađenje u celoj prostoriji, lagano širi vazduh nadole umesto da sve vreme duva prema jednom predmetu u prostoriji dok ga ne zaledi.

KOMPATIBILNOST SA GOOGLE ASSISTANT I AMAZON ALEXA APLIKACIJAMA

Panasonic aplikacija Comfort Cloud omogućila je i upravljanje glasom. Ova aplikacija bazira se na ideji da reči čine više od akcije i glasovne funcije mogu olakšati rad i upravljanje uređajima Panasonic. Omogućena je kontrola bez granica kao i hendsfri pomoć da bi se u potpunosti pristupilo karakteristikama klima uređaja. Maksimiziranje  u dobnosti hlađenja sada je imperativ sa Panasonic klima uređajima. Upravljanje vazduhom putem svog glasa omogućava Vam da uživajte u pogodnosti pristupajući ove četiri osnovne operacije

  • Uključenje/isključenje klima uređaja – Pogodna kontrola za blaženi odmor Uključite / isključite AC sa lakoćom kada pripremate udoban prostor za svoje mališane.
  • Promena režima –  dodatna pomoć kada imate užurban dan, prikladno promenite režim rada naizmeničnom strujom u hlađenje / grejanje / automatski kada su vam ruke pune.
  • Podešavanje temperature –  Lako upravljanje za neprekidno kvalitetno vreme jednostavnom glasovnom komandom prilagodite temperaturu naizmenične struje svojoj udobnosti.
  • Provera trenutnog statusa – Lak pristup starijim osobama radi provere trenutnog stanja rada naizmenične struje i podešavanja podešavanja naizmenične struje.