Modernizacija pomoću GEFF kredita!

Šta je GEFF kredit?

GEFF u Srbiji obezbeđuje finansijska sredstva za podržavanje ulaganja iz oblasti zelene ekonomije u stambenom sektoru kroz partnerske finansijske institucije.

 

Kako do kredita?

Koraci su veoma jednostavni. Prvo dolazite do nas u poslovnicu “Atmosfera” na adresi Sonje Marinković 3, Subotica i na licu mesta pogledamo Vaš projekat i zahteve modernizacije grejanja. Izdajemo predračun za željenu Toplotnu pumpu koja može biti GREE, LG, Panasonic ili Vaillant i ostalim troškovima montaže, pratećim materijalom, puštanje u rad i obuka korisnika.

Sa našim predračunom idete do najbliže filijale ProCredit Banke i podnosite zahtev za kredit. Nakon odobrenja kredita, odobren iznos prebacuju na naš račun, i nakon potvrde mi krećemo sa radovima. Nakon završetka radova, instalacije i obuke korisnika, izdajemo finalni račun sa garancijom i radnim nalogom koje vraćate do filijale ProCredit banke gde pokreću postupak povrata finansija. Taj postupak traje nekih 20 – 30 dana.

Više informacija možete dobiti lično u našoj poslovnici “Atmosfera” u Subotici na adresi Sonje MArinković 3 svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 ili preko brojeva telefona 024/551-083, Mobilni 061/270-18-54

Nije problem ako niste iz Subotice. Naša firma pokriva sa kompletnom uslugom celu Vojvodinu, ali i širom Srbije imamo partnere sa kojima sarađujemo! Tako da nije problem ni ako ste npr. iz Kraljeva!