Usluge klimatizacije

Naša firma je još poznata i po ugradnji klima uređa na teritoriji Subotice. Godinama unazad smo izgradili dobru reputaciju zbog kvalitetnog rada. Naši timovi su maksimalno opremljeni za sve što je potrebno da se kvalitetno izvrši ugradnja klima uređaja, brinemo o čistoći prostora gde se ugrađuje klima koristeći industrijski usisivač za skupljanje prašine i da ugradnja prođe što čistije.
Za ovih nekoliko godina smo potpisali ugovore sa mnogim poznatim proizvođačima kako bi našim korisnicima omogućili potpuno sigurnu uslugu i u slučaju kvara klima uređaja.

Nakon montaže klima uređaja mi umesto Vas obavimo registraciju kod određenih proizvođača, da bi ostvarili prava na petogodišnju garanciju, ako se nešto desi u toku garantnog roka otklanjamo greške u najbržem mogućem roku.

Lista proizvođača za koje smo ovlašćeni servis:

 • LG
 • Samsung
 • Midea
 • MDV
 • GREE
 • Bergen
 • Panasonic ( isključivo za uređaje koje smo mi prodali )
 • Vivax
 • Vaillant

Naša usluga ugradnje klima uređaja pokriva sve zahteve klijenta počevši od postavljanja pok kanalice, uštemavanje cevne instalacije u zid, postavljanje klima uređaja na krov, visinske montaže i specijalne zaštite cevi od UV zraka za drugotrajnost instalacije.

Zakazivanje montaže preko telefona 061/270-18-54. red čekanja van letnjih sezona je do 7 radnih dana, a u toku letnje sezone je i do tri nedelje. Zakazivanje svakako ide na tačan datum i vreme koje strogo poštujemo. Pogledajte našu galeriju ili nas zapratite preko FACEBOOK stranice i uverite se u naš kvalitet.

Održavanje

Godišnji servis klima uređaja jedan je od najbitnijih stvari koju treba korisnik klima uređaja da uradi. Više puta čujemo kako nije zdravo koristiti klima uređaj u čemu i ima istine ako higijenu klima uređaja ne održavamo kako treba. Svakako, godišnje jednom nije dovoljno održavati klima uređaj već korisnik mora mesečno minimalno dva puta samostalno da dezinfikuje klima uređaj da bi održavao opštu higijenu istog do sledeće godine dok ne dolazi na red godišnji servis.


Naša usluga za godišnji servis klima uređaja pokriva sledeće stavke:

Unutrašnja jedinica se rastavlja i elementi se operu
Rastavljanje horizontalnih i vertikalnih usmerivača, pranje i dezinfekcija istih
Skidanje kade za odvod kondenza, pranje i dezinfekcija istog

Nakon rastavljanja unutrašnje jedinice, jedinica se pakuje u specijalan džak i priprema se za pranje pod visokim pritiskom. Ovom metodom se opere i izmanjivač toplote, turbina klima uređaja i ostali elementi koji inače nisu dohvatljivi. Redosled pranja klima uređaja pod pritiskom je sledeći:

 1. Pranje klima uređaja sa sredstvom za skidanje masnih naslaga, buđi i ostalih nečistoća
 2. Pranje klima uređaja sa sredstvom za dezinfekciju koji uništava sve poznate bakterije
 3. Globalna dezinfekcija klima uređaja sa ASEPSSOL -za globanu dezinfekciju klima uređaja.
 4. Oblivanje i sušenje klima uređaja.

Napomenuo bih čiščenje i produvavanje odvodnog sistema za kondenz. Nakon sastavljanja klima uređaja puštamo ga u rad i proveramao ispravnost klime koja obuhvata merenje izmenjivanje toplote sa spoljne i unutrašnje strane, provera pritiska fluida, čiščenje spoljnog izmenjivača, testiranje kondenzatora ( samo kod OnOFF sistema ) itd.

Godišnji servis ovog tipa iznosi 3 500.00 dinara. Zakazivanje termina se vrši preko telefona 061/270-18-54

Svakako, pogledajte naš Promo video i uverite se u kvalitet rada: