Subvencija za energetsku efikasnost

Svoje domove tokom zime možete da utoplite, ali i da ujedno sačuvate kućni budžet. Kako bi poboljšali kvalitet grejanja u kući, iskoristite subvencije države za energetsku efikasnost i smanjite troškove. Ovaj projekat nastoji da svojim aktivnostima već treću godinu zaredom, ne samo edukuje stanovništvo, već i da kroz implementaciju pilot projekata uspostavi nove, održive modele finansiranja energetske efikasnosti u Srbiji.

Subvencije za mere energetske efikasnosti kroz program Vlade Srbije iznose 50 odsto za primenu maksimalno dve pojedinačne mere (recimo, zamena prozora i ugradnja kotla na gas), odnosno do 65 odsto za primenu paketa mera, na primer: zamena prozora i vrata, izolacija krova, toplotna pumpa i solarni paneli.

Kroz projekat energetske efikasnoti nudimo kompletan asortiman za izgradnju Sistema grejanja u stambenim objektima. Usluga pokriva izradu tehničke dokumentacije, nabavku i ugradnju grejne tehnike ( gasnog kotla, toplotne pumpe, peć na pellet ), izradu kompletnog radijatorskog Sistema ili Sistema podnog grejanja sa nabavkom materijala.

Naša usluga obuhvata izlazak na teren radi proračuna opreme i veličine grejača, priprema kompletne dokumentacije za subvenciju sa tačnim predračunom.

Obuhvatamo šire delove Vojvodine kao što su Opština Subotica, Kanjiža, Senta, Sombor, Mali Iđoš, Bečej itd…

Zakazivanje termina za konsultaciju u vezi Subvencije za energetsku efikasnost možete zatražiti preko brojeva telefona 024/551-083 ili 064/270-18-54

Zakazivanje možete uraditi i ako ispunite online formular ispod. U najkraćem roku će vas kolega kontaktirati radi deljeg razgovora.

 

ONLINE ZAHTEV ZA KONSULTACIJU