Toplotne Pumpe

Pored prodaje toplotne pumpe nudimo komletnu uslugu ugradnje i servis za vreme garancije i van nje! Isključivo radimo renomirane brendove za koje smo i ovlašćen servis i kroz profesionalnu servisnu mrežu nabavljamo i rezervne delove za naše toplotne pumpe.

Pored kupovine toplotne pumpe jako je važna stavka i ugradnja istog. Zato mi pored prodaje nudimo i ugradnju za naše proizvode. Ta usluga nam je jako bitna jer kroz pravilnu ugradnju toplotne pumpe obezbeđujemo adekvatan rad istog i samim time produžimo vek trajanja uređaja.

Za vreme ugradnje možete biti sigurni da koristimo kvalitetne delove sa našeg tržišta kao što su Rehau Herz ili Caleffi koje obezbeđuju dugotrajnost prateće opreme i štite vaš uređaj a obezbeđuju adekvatne uslove za rad toplotne pumpe.

Pored ugradnje toplotne pumpe, obezbeđujemo i kompletnu elektro opremu za zaštitu vašeg uređaja isto kao i izradu zaštite prvobitno za vaš sigurnost a posle za sigurnost toplotne pumpe.

Vršimo i ulugu izradu tehničkog projekta za grejanje, kompletne dokumentacije koje su neophodne za razne Subvencije ili legalizacije.

Naše toplotne pumpe ugrađujemo i sa kombinovanim sistemima, kao što je kombinacija gas, pelet ili peći za loženje. Sve naše toplotne pumpe imaju mogučnosti kontrolu solarnog sistema za pripremu sanitarne tople vode, a i kompletna oprema se nabavlja preko nas!