,

FONDITAL Radijator ALETERNUM B4, 800

2 500.00 рсд

Radijator FONDITAL. Odnos cene i kvaliteta, 2 godine garancije.

Kategorije: ,

Aluminijumski radijator Calidor B4 Aleternum nastao je u saradnji italijanske kompanije Fondital sa najprestižnijim evropskim fakultetima. Model Calidor B4 je poboljšana verzija Calidora S4, čiji dizajn omogućava najbolji odnos toplotne snage i težine samog radijatora. Ovaj model radijatora prolazi kroz proces dvoslojnog nanošenja boje što za rezultat daje njegovu glatku i sjajnu površinu, koja se lako čisti i održava, Njegov moderan i elegantan dizajn, kao i termičke performanse čine ga atraktivnijim u odnosu na standardni panelni radijator.

Prednosti u odnosu na predhodnu generaciju radijatora Calidor S4:

  •  U pogledu oblika 6 bočnih lamela koje su dizajnirane na bazi termodinamičke simulacije fluida i testiranja u klima komori što omogućava veći toplotni učinak sa manjom grejnom površinom, a samim tim i manjom težinom.
  • U pogledu otvora na poleđini koji omogućavaju veću konvektivnu razmenu toplote.
  • U pogledu nove kape koja zatvara donji deo članka koja je izrađena od aluminiziranog čeličnog lima, i nije zavarena a zaptivanje je zagarantovano O-ring dihtungom. Dizajnirana je tako da se u njoj ne sakupljaju nečistoće iz sistema.Pošto se kapa više ne vari za dno radijatora, nema više ni problema sa šljakom na dnu radijatora. Sve kape serije Super završno su tretirane sa Aelternum antikorozivnom zaštitom.
  • Radijator Calidor B4 Aleternum je iznutra kompletno tretiran Aleternum zaštitom, tako da je sam radijator zaštićen od svih uzroka koji mogu izazvati koroziju. Obični aluminijumski radijatori zahtevaju pH vrednost vode od 7 ili 8. Niže ili više pH vrednosti mogu prouzrokovati koroziju radijatora. Fonditalova Aleternum zaštita radijatora iznutra jedinstvena je u svetu i u potpunosti sprečava koroziju.
Proizvođač

FONDITAL

Garancija

2 God. Saobraznosti

Dubina radijatora(mm)

Visina radijatora (mm)

Centralno rastojanje(mm)

Duzina(mm)

Priključci

Kapacitet vode(l/s)

Odavanje toplote ΔT 30 (W)

Odavanje toplote ΔT 50 (W)

Eksponenta(n)

Koeficijent(km)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „FONDITAL Radijator ALETERNUM B4, 800“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *