Sale!
,

Immergas Eolo Star 24kW

Originalna cena je bila: 75 640.00 рсд.Trenutna cena je: 66 000.00 рсд.

Kotlovi na gas Eolo Star 24 kW konvencionalni Immergas opremljeni su bitermalnim izmenjivačem toplote kojim se integrišu sistemi za centralno grejanje i grejanje sanitarne vode. Bitermalni izmenjivač toplote omogućava brzo snabdevanje toplom sanitarnom vodom sa jednostavnim hidrauličkim kolom koje je pouzdanije i sa manje zahteva u pogledu održavanja.

Immergas kotao je estetski akcentovan digitalnim displejem kotrolnog panela, koji osigurava jednostavno i intuitivno korišćenje jer odmah prikazuje sve radne informacije, postavljenu temperaturu i parametre koji se koriste. Napredna elektornika kojom raspolaže ovaj kotao omogućava kombinaciju sa digitalnim daljinskim upravljačem (CRD) za kontrolu kotla sa daljine povećavajući njegove energetske performanse. Na ovom način zagarantovani su maksimalni kućni komfor i značajne uštede energije.

Immergas, vodeći italijanski proizvođač, predstavlja svoj izuzetni model konvencionalnog gasnog kotla pod imenom Eolo Star, postavljajući standarde u oblasti gasnih kotlova i opreme za grejanje. Ovaj kotao se ističe po efikasnosti, pouzdanosti i inovativnim tehnološkim rešenjima, pružajući optimalno rešenje za domove i poslovne prostore. Immergas Eolo Star se ponosi visokom efikasnošću sagorevanja gasa, obezbeđujući optimalno iskorišćenje energije. Ovaj kotao pruža izuzetne performanse u održavanju željene temperature, čineći ga idealnim rešenjem za efikasno grejanje prostora.

Sa naprednom tehnologijom sagorevanja, Eolo Star obezbeđuje potpuno iskorišćavanje goriva, čime se smanjuju troškovi grejanja i negativni uticaji na životnu sredinu. Inteligentni sistem kontrole sagorevanja prilagođava se dinamičnoj potrošnji energije, čime se postiže optimalna efikasnost.

Intuitivni korisnički interfejs omogućava jednostavno upravljanje podešavanjima grejanja, dok pristupačni delovi olakšavaju redovno održavanje. Eolo Star je dizajniran sa fokusom na lakoću korišćenja i održavanja, pružajući korisnicima bezbrižno iskustvo.

Immergas primenjuje visokokvalitetne materijale u izradi svojih gasnih kotlova. Eolo Star je izrađen od izdržljivih materijala koji garantuju dugotrajnost i pouzdanost čak i pri intenzivnom korišćenju. Model Eolo Star je prilagodljiv i raznovrstan, omogućavajući jednostavnu integraciju sa različitim sistemima grejanja. Sa širokom primenom, ovaj kotao se može prilagoditi različitim potrebama korisnika i tipovima objekata. Estetika takođe igra značajnu ulogu u dizajnu Eolo Star modela. Sa modernim i elegantnim izgledom, ovaj gasni kotao ne samo da obezbeđuje efikasno grejanje već i doprinosi estetici prostora.

U zaključku, Immergas Eolo Star konvencionalni gasni kotao predstavlja sinonim za efikasnost, inovaciju i pouzdanost. Ovaj model odražava posvećenost Immergasa pružanju vrhunskih rešenja za grejanje, postavljajući ih u sam vrh industrije gasnih kotlova i opreme za grejanje.

Kotlovi na gas Eolo Star 24 kW konvencionalni Immergas uredjaji veoma zgodni za ugradnju jer sa samo 24 cm dubine može da se smesti u bilo koju prostoriju ili bilo koji zidni ormarić. Zahvaljujući smanjenoj težini i maloj dubini čak je i instalacija veoma jednostavna.

Ovaj kotao može da se integriše u svaki sistem. Kompaktna hidraulička grupa kreirana je da zadovolji sve zahteve modernih sistema, uključujući u sebi automatsko odvodjenje koje je veoma korisno kod sistema sa termostatičkim ili zonskim ventilima. Ovaj kotao sadrži i pomoćni ventilator koji daje mogućnost korišćenja otvora koji se nalaze sa obe strane (na desno i levo od koncentričnih oboda) za odvod zagrejanog vazduha.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Immergas Eolo Star 24kW“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *