, ,

LG PC24SK Standard PLUS Wifi

199 244.00 рсд

Momentalno podešavanje, Prijatan vazduh

Ova opcija praktično podešava otvore za vazduh na klima uređaju na prethodno podešeni položaj tako da izduvni vazduh bude usmeren u suprotnom pravcu u odnosu na ljude koji se nalaze u prostoriji.
Kategorije: , ,

Kompresor sa inverterom neprekidno podešava brzinu kompresora da bi se održali željeni nivoi temperature. Pored toga, Dual Inverter Compressor™ uz opseg frekvencije za rad uz uštedu energije štedi više energije u odnosu na standardni kompresor. Zahvaljujući Dual Inverter kompresoru, vazduh se izbacuje dalje i brže.

Jednostavan i moderan dizajn sa skrivenim ekranom. Tanak i moderan dizajn LG klima uređaja čini da instalacija bude jednostavna, a čišćenje praktično pomoću EZ klizećeg filtera. Pored toga, veliki skriveni ekran je savršen za praktičan prikaz potrošnje energije.

 

Nizak nivo buke

Klima uređaji kompanije LG rade uz nizak nivo buke, zahvaljujući jedinstvenom ventilatoru sa iskošenim krilcima kompanije LG i Dual Inverter Compressor™ koji eliminiše nepotrebnu buku i omogućava neometan rad.

LG thinQ

Imajte pristup svom klima uređaju u svakom trenutku i gde god da se nalazite uz pomoć uređaja koji je opremljen tehnologijom za bežično povezivanje i ekskluzivnom aplikacijom za upravljanje kućnim uređajima kompanije LG.

Kontrolišite potrošnju energije

Uz dugme za funkciju LG Active Energy Control, možete da podešavate potrošnju energije uz tri opcije (80%, 60%, 40%). Samo uz dodir dugmeta, možete da kontrolišete učinak hlađenja i smanjite potrošnju energije.

GAS

R32

Energetska Klasa

A++ E-cale, A++/A+

Garancija

+3 GODINE SPECIJAL PREKO ELEKTRIČAR024, 10 GODINA NA KOMPRESOR, 2 God. Saobraznosti

SCOP

4.3

SEER

7

Proizvođač

LG

Kapacitet Grejanja min. / nom. / maks.

7.5kW

Kapacitet Hlađenja min. / nom. / maks.

6.6kW

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „LG PC24SK Standard PLUS Wifi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *