Sale!
, ,

LG Winner inverter ( W12EG )

Original price was: 67 000.00 рсд.Current price is: 60 000.00 рсд.

DAL Inverter CompressorTM kompanije LG rešava probleme koji se tiču neprikladnosti, neefikasnosti i buke, čime se dobija klima uređaj koji hladi brže, traje duže, a proizvodi manje buke pri radu. Uz 10 godina garancije za kompresor, korisnici mogu da uživaju u pogodnostima klima uređaja kompanije LG tokom dužeg vremena.

Kategorije: , ,

Identičan uređaj sa modelom S12EQ samo bez pokazivača temperature! Samim tim, što nema pokazivač temperature  gubi i funkciju kontrole energije,tj. pokazivanje trenutne potrošnje!

Kompresor sa inverterom neprekidno podešava brzinu kompresora da bi se održali željeni nivoi temperature. Pored toga, Dual Inverter Compressor™ uz opseg frekvencije za rad uz uštedu energije štedi više energije u odnosu na standardni kompresor. Zahvaljujući Dual Inverter kompresoru, vazduh se izbacuje dalje i brže.

Jednostavan i moderan dizajn sa skrivenim ekranom. Tanak i moderan dizajn LG klima uređaja čini da instalacija bude jednostavna, a čišćenje praktično pomoću EZ klizećeg filtera. Pored toga, veliki skriveni ekran je savršen za praktičan prikaz potrošnje energije.

Nizak nivo buke

Klima uređaji kompanije LG rade uz nizak nivo buke, zahvaljujući jedinstvenom ventilatoru sa iskošenim krilcima kompanije LG i Dual Inverter Compressor™ koji eliminiše nepotrebnu buku i omogućava neometan rad.
GAS

R32

Energetska Klasa

A++/A+

Garancija

+3 GODINE SPECIJAL PREKO ELEKTRIČAR024, 10 GODINA NA KOMPRESOR, 2 God. Saobraznosti

SCOP

4

SEER

6.7

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „LG Winner inverter ( W12EG )“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *