Panasonic Aquarea Split-sistem 9kW T-CAP 230V

722 140.00 рсд

Aquarea je inovativno niskoenergetsko rešenje namenjeno stvaranju veće udobnosti u kući čak i pri ekstremnim spoljašnjim temperaturama. Omogućuje dovođenje toplote u radijatore, podno grejanje, ventilator konvektore, kao i proizvodnju potrošne tople vode.

Aquarea toplotna pumpa vazduh-voda

Toplotna pumpa Aquarea je sistem koji stvara savršenu temperaturu i proizvodi toplu vodu na jednostavan i jeftin način koji ne šteti okolini tako što prenosi toplotu umesto da je stvara. Nalazi se među tehnologijama navedenima na plavoj karti Međunarodne agencije za energetiku (IEA), čiji je cilj da do 2050. smanji emisiju CO2 na polovinu nivoa emitovane 2005. godine. Aquarea je deo nove generacije sistema za grejanje koji koriste obnovljiv, besplatan izvor energije (vazduh) za grejanje ili hlađenje kuće kao i za grejanje vode.

AQUAREA T-CAP!

Osigurava održavanje kapaciteta grejanja pri vrlo niskim temperaturama kompletna T-CAP linija proizvoda može zameniti stare gasne kotlove ili kotlove na lož ulje, a da u novoj instalaciji ima i podno grejanje, pa čak i ventilator konvektore sve Aquarea toplotne pumpe mogu se spojiti na solarni pribor ili sistem za pripremu sanitarne tople vode kako bi se povećala efikasnost, a učinak na ekosistem sveo na najmanju meru

Uštede energije i do 80 %!

Panasonicova toplotna pumpa Aquarea omogućuje uštedu pri grejanju i do 80 % u poređenju sa električnim grejačima. Na primer, sistem Aquarea od 5 kW ima COP koeficijent 5,28. To je 5,28 kW više od konvencionalnog električnog sistema za grejanje koji ima maksimalno COP 1. Navedeno odgovara uštedi od 80 %. Potrošnja se može i dodatno smanjiti povezivanjem fotonaponskih solarnih ploča u sistem Aquarea.

NOVA H GENERACIJA AQUAREA A+++

Lepota udobnosti. Nova generacija H predstavljena je jedinicama od 3 do 16 kW. Jedinice malog kapaciteta posebno su projektovane za niskoenergetske kuće i postižu impresivan COP od 5 (pri 3 kW).

Bolja efikasnost i veća vrednost A++/A++   
· A++ za primene pri srednjim temperaturama (radijatori, ErP 55 °C)
· A++ za primene pri niskim temperaturama (podno grejanje, ErP 35 °C)
· 3 i 5 kW udovoljava ErP propisu od 19. septembra kao A+++

Energetska Klasa

A+++/A+++

SCOP

4.9

Kapacitet Grejanja min. / nom. / maks.

9kW

Garancija

7 Godina + 3 Godine

GAS

R410a

Proizvođač

Panasonic

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Panasonic Aquarea Split-sistem 9kW T-CAP 230V“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *