, ,

PANASONIC ETHEREA Premium klasa TAMNO SIVA KIT-Z20-XKE -Nano-X

142 086.00 рсд

STILIZOVANA MASKA I IZVANREDNE FUNKCIJE!

Novi dizajn maske klima uređaja Panasonic omogućava da se ova klima jednostavno savršeno uklapa u svaki ambijent. Bilo da je u pitanju kuća ili stan, veći ili manji prostor, ovi klima uređaji svojim izgledom ne ostavljaju ravnodušnim i pružaju vrhunski osećaj modernog mondenskog stila. Premium model – ETHEREA proizvodi se u beloj i srebrnoj mat boji tako da je ovaj uređaj visokoprimenjiv u različitim tipovima objekata i prostora. Nova tehnologija NanoeX predstavlja izvanredno prečišćavanje vazduha koje obezbeđuje mnogo bolji učinak za bolji kvalitet vazduha u prostoriji.

 

 

 

 

 

ZIDNI STANDARDNI INVERTER KIT-TZ20-WKE

Panasonic se na tržištu klima uređaja izdvaja svojim premium modelom klima uređaja – ETHEREA.

Ovaj model već godinama unazad predstavlja jedan od najboljih u ovoj klasi pa se i zbog svojih tehničkih karakteristika svrstava čak i u kategoriju visokoefikasna toplotna pumpa vazduh-vazduh.

Etherea je model koji odlikuju vrhunske karakteristike u radu. Poseduje ultra tihi ventilator (19 dB) inverterski komperesor visokih performansi, kao i modernu i inovativnu masku koja se nudi u mat beloj i u mat silver boji, kompaktnih dimenzija, prilagodljiva svim tipovima prostorija.

Ukratko – ovaj klima uređaj predstavlja pojam za kvalitet, inovativnost i efikasnost.

Posebno što odvaja ovaj uređaj od ostalih na tržištu je i opremljenost NanoeX tehnologijom. Ova tehnologija predstavlja patent kompanije Panasonic i služi za prečišćavanje vazduha u prostoriji.

Korišćenjem ove tehnologije u klima uređajima – Etherea, vrši se joniziranje vazduha, optimalna vlažnost, deodorizacija prostorije, uklanjaju se čestice prašine, prljavštine, buđi, alergena, virusa, bakterija kao i duvanskog dima i grinja. Obezbeđenjem oprimalne vlažnosti prostorije i joniziranja vazduha, ovaj uređaj ima posebno dejstvo na kožu i na kosu osobe koja je u prostoriji. Posebno što se ističe u vezi ovog modela je i prečišćavanje vazduha u prostoriji od izloženosti SARS-CoV2 virusa što je i potvrđeno testiranjem na institutu u Francuskoj.

Energetska Klasa

A+++/A+++

Garancija

7 Godina + 3 Godine

Grejanje do

-25C

GAS

R32

Kapacitet Grejanja

2.8kW

Kapacitet Hlađenja

2.1kW

SEER

7.5

SCOP

4.9

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PANASONIC ETHEREA Premium klasa TAMNO SIVA KIT-Z20-XKE -Nano-X“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *