, ,

PANASONIC ETHEREA Premium klasa TAMNO SIVA KIT-Z35-XKE -Nano-X

176 358.00 рсд

STILIZOVANA MASKA I IZVANREDNE FUNKCIJE!

Novi dizajn maske klima uređaja Panasonic omogućava da se ova klima jednostavno savršeno uklapa u svaki ambijent. Bilo da je u pitanju kuća ili stan, veći ili manji prostor, ovi klima uređaji svojim izgledom ne ostavljaju ravnodušnim i pružaju vrhunski osećaj modernog mondenskog stila. Premium model – ETHEREA proizvodi se u beloj i srebrnoj mat boji tako da je ovaj uređaj visokoprimenjiv u različitim tipovima objekata i prostora. Nova tehnologija NanoeX predstavlja izvanredno prečišćavanje vazduha koje obezbeđuje mnogo bolji učinak za bolji kvalitet vazduha u prostoriji.

 

 

 

 

 

ZIDNI STANDARDNI INVERTER KIT-Z35-XKE

Panasonic se na tržištu klima uređaja izdvaja svojim premium modelom klima uređaja – ETHEREA.

Ovaj model već godinama unazad predstavlja jedan od najboljih u ovoj klasi pa se i zbog svojih tehničkih karakteristika svrstava čak i u kategoriju visokoefikasna toplotna pumpa vazduh-vazduh.

Etherea je model koji odlikuju vrhunske karakteristike u radu. Poseduje ultra tihi ventilator (19 dB) inverterski komperesor visokih performansi, kao i modernu i inovativnu masku koja se nudi u mat beloj i u mat silver boji, kompaktnih dimenzija, prilagodljiva svim tipovima prostorija.

Ukratko – ovaj klima uređaj predstavlja pojam za kvalitet, inovativnost i efikasnost.

Posebno što odvaja ovaj uređaj od ostalih na tržištu je i opremljenost NanoeX tehnologijom. Ova tehnologija predstavlja patent kompanije Panasonic i služi za prečišćavanje vazduha u prostoriji.

Korišćenjem ove tehnologije u klima uređajima – Etherea, vrši se joniziranje vazduha, optimalna vlažnost, deodorizacija prostorije, uklanjaju se čestice prašine, prljavštine, buđi, alergena, virusa, bakterija kao i duvanskog dima i grinja. Obezbeđenjem oprimalne vlažnosti prostorije i joniziranja vazduha, ovaj uređaj ima posebno dejstvo na kožu i na kosu osobe koja je u prostoriji. Posebno što se ističe u vezi ovog modela je i prečišćavanje vazduha u prostoriji od izloženosti SARS-CoV2 virusa što je i potvrđeno testiranjem na institutu u Francuskoj.

Energetska Klasa

A+++/A+++

Garancija

7 Godina + 3 Godine

GAS

R32

Kapacitet Grejanja min. / nom. / maks.

4.1kW

Kapacitet Hlađenja min. / nom. / maks.

3.5kW

SEER

7.5

SCOP

4.9

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PANASONIC ETHEREA Premium klasa TAMNO SIVA KIT-Z35-XKE -Nano-X“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *