,

SANICA Panelni radijator TIP 22, 500/1800

10 500.00 рсд

SANICA Panelni radijator TIP 22, 500/1800 odnos cene i kvaliteta, 2. Godine garancije.

Kategorije: ,

Izuzetno dobar odnos cene i kvaliteta. SANICA Panelni radijator sa odličnom završnom obradom i pakovanjem. Kompletna gama proizvoda bazira se na 5 tipova radijatora grupisanih po debljini kao i u visinama od 300, 400,500,600 i 900 mm i dužine od 400 do 3000 mm. Praktično sa njima je moguće udovoljiti svakom zahtevu korisnika. Radijatori su sa fabrički postavljenom gornjom rešetkom i bočnim stranicama (izuzev Tipa 10).

Visoka efikasnost, maksimalno iskorišćenje
Radijatori su izrađeni tako da su na svaki vodeni stub zavarene dve kolektorske lamele kako bi se obezbedio maksimalni stepen iskorišćenja.
Visok kvalitet završne obrade
Radijatori se standardno izrađuju u beloj boji (RAL 9010). Priprema radijatora i sam proces farbanja odvijaju se u više faza i presvučeni su sa epoxy-poliester prahom. Gornju rešetku je moguće jednostavno demontirati i na taj način lako očistiti unutrašnjost radijatora.
Pakovanje
Radijatori se pakuju sa plastičnim zaštitama na uglovima i duplom folijom sa vazdušnim jastučićima. U pakovanju sa radijatorima su nosači sa plastičnim štitnicima, vijci sa tiplovima, čep i odzraka, ključ za odzračivanje radijatora.
Proizvođač

SANICA

Garancija

2 God. Saobraznosti

Tip

Visina radijatora (mm)

Širina(mm)

Laka demontaža gornje rešetke

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „SANICA Panelni radijator TIP 22, 500/1800“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *