Toplotna pumpa Electrolux Artic 16kW toplotne snage

770 000.00 рсд

Electrolux toplotna pumpa EHB-EMHP ima niz tehničkih prednosti, među kojima je izuzetna energetska efikasnost.Radno područije do -25 stepeni.

DC Inverter tehnologija obezbeđuje inteligentnu kontrolu rada sistema i njegove snage. Toplotna pumpa brzo i precizno reaguje na promene temperature rashladne tečnosti ili okolnog vazduha, određujući optimalnu funkcionalnost u ovim uslovima: funkcije prioritetnog izvora tople vode u kući, povezivanje dodatnih uređaja za snabdevanje toplotom, rad u skladu sa sa korisničkim podešavanjima.

Visoka klasa pouzdanosti opreme je zagarantovana korišćenjem delova poznatih proizvođača: savremeni inverterski kompresor Mitsubishi Elektric, invertorski motor bez četkica ventilatora jednosmerne struje, cirkulaciona pumpa za vodu od kompanije Wilo.

EHB-EMHP sistem toplotne pumpe može se lako integrisati u sistem grejanja kuće koji može uključivati do 6 daljinski upravljanih grejača sa nezavisnim klimatskim zonama. U budućnosti, sistem se može poboljšati dodavanjem novih uređaja za veću nezavisnost i široke mogućnosti. Među njima su M-KIT termostati za precizno praćenje temperature vazduha i kontrole klime u celoj kući, kao i mešni ventil koji se povezuje sa sistemom podnog grejanja.

 

Ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo R-32 koje se koristi u sistemu toplotne pumpe štedi ne samo finansijske, već i prirodne resurse. Ono pokazuje rekordno nizak GWP (Potencijal globalnog zagrevanja) – 675 (u proseku, za druga rashladna sredstva, ovaj indeks je 2088), kao i nulti faktor ODP (potencijal oštećenja ozonskog omotača).

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Toplotna pumpa Electrolux Artic 16kW toplotne snage“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *