,

VAILLANT Električni kotao eloBLOCK VE 28 SEE

128 000.00 рсд

VAILLANT Električni kotao eloBLOCK VE 28 SEE, odnos cene i kvaliteta, 2. godine garancije.

Kategorije: ,

Nova generacija Vaillant električnih uređaja za centralno grejanje eloBLOCK, pruža savremen način grejanja stanova i porodičnih kuća. Sekvencijalno aktiviranje grejnih spirala sa modulišućim radom omogućava manju potrošnju električne energije u odnosu na obične električne kotlove, manje opterećenje eletričnih instalacija i dugotrajnost uređaja. Rad ovih uređaja je u potpunosti automatizovan i gotovo nečujan.

Moguće upravljanje kotlom putem mobilnog telefona uz upotrebu termostata koji to omogućava. Sada je moguća kombinacija sa svim eBUS sobnim termostatima ili atmosferskim regulatorima koji će voditi sistem grejanja u zavisnosti od spoljašnje temperature. Moguće povezivanje u kompleksne siteme grejanja kao opciju podrške ili dogrevanja.

Za rad uređaja neophodan je trofazani priključak, osim za modele od 6 i 9 kW, kod kojih je moguće izvesti monofazni priključak uz odgovarajući presek električnih kablova.

Smanjeni zahtevi za održavanjem i duži rok trajanja zahvaljujući širokom rasponu modulacije
Raspon modulacije je granica između najveće i najmanje snage kotla za grejanje. Sa širokim rasponom modulacije, Vaillantov kotao za grejanje radi tiho i postojano, istovremeno obezbeđujući potrebno optimalno grejanje Vašeg doma. Modulacija, takođe, značajno smanjuje broj ciklusa uključeno/isključeno, a rezultat su niže emisije ugljenika. Osim toga, komponente su zaštićene od nepotrebnog habanja, zahvaljujući čemu su značajno smanjeni troškovi održavanja Vašeg kotla.

Zidni uređaj omogućava veću fleksibilnost ugradnje
Naša kompaktna zidna jedinica zauzima mnogo manje prostora od sličnih samostojećih uređaja. To Vam daje mnogo više fleksibilnosti u odlučivanju gde ćete je ugraditi. Jedinicu možete postaviti na gotovo svakom mestu u kući, od potkrovlja do podruma. Štaviše, lagani dizajn i kućište u jednom komadu, koje sadrži sve neophodne komponente, omogućavaju brže i jednostavnije postavljanje jedinice.

Ostale karakteristike
Varijabilna snaga za veću proizvodnju električne energije

Proizvođač

Vaillant

Garancija

2 God. Saobraznosti

Snaga na grejanju

Regulacija snage

Visina(mm)

Širina(mm)

Dubina

Masa

Područje podešavanja grejanja

Područje podešavanja za toplu vodu

Električno povezivanje

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „VAILLANT Električni kotao eloBLOCK VE 28 SEE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *