Sale!
,

VAILLANT Kondenzacioni gasni kotao ecoTEC plus VUW 30/36 CS/1-5, kombinovani

Original price was: 240 000.00 рсд.Current price is: 208 000.00 рсд.

Ako tražite pouzdani sistem za grejanje, koji će raditi dugi niz godina, uz Vaillantov gasni kondenzacioni kotao ecoTEC plus, možete biti sigurni da donosite dobru odluku. Dokazani nemački kvalitet garantuje dugotrajni rad, a inovativne funkcije povećavaju efikasnost i pridonose smanjenju troškova.

IoniDetect tehnologija – budite spremni na promenjivi kvalitet gasa
Putem „IoniDetect” tehnologije uređaj direktno meri kvalitet plamena i kontinuirano prilagođava odnos gasa i vazduha kako bi se osiguralo kvalitetno sagorevanje u svakom trenutku, bez obzira na kvalitet i vrstu gasa, te na taj način povećava efikasnost i smanjuje troškove.

Nadogradite svoj sistem obnovljivim izvorima energije

Novi ecoTEC plus u kombinaciji sa regulacijom sensoCOMFORT pruža održivo rešenje za grejanje. Optimizovanim upravljanjem sistemom grejanja štedite vreme i novac, smanjujete troškove grejanja te osiguravate da Vaš kondenzacioni kotao radi maksimalno efikasno. Ako želite povećati održivost Vašeg sistema, proširite ga rešenjima na osnovu obnovljivih izvora energije kao što su: solarni i fotonaponski sistemi.

Daljinski upravljajte svojim sistemom grejanja

Uređaj je spreman za spajanje na internet komunikacioni modul sensoNET putem kojega je moguć daljinski nadzor sistema grejanja, korišćenjem pametnog telefona i regulatora sensoCOMFORT

Aqua Comfort način rada

Ukoliko želite da imate maksimalni komfor korišćenja tople vode kod tzv. “VUW – kombi” modela, aktivirajte funkciju “Aqua Comfort”. Uređaj će tada uvek držati u pripremi toplu sanitarnu vodu.

Opcija sa integrisanim rezervoarom

Za domaćinstva koja su ograničena sa prostorom za ugradnju, a imaju povećane zahteve za potrošnom toplom vodom, u ponudi je opcija kombinovanog kotla sa integrisanim slojevitim rezervoarom za potrošnu toplu vodu, oznake “VUI”. U odnosu na klasičan model, “VUI” model je dublji za svega 198 mm. Tehnologija slojevitog (laminarnog) rezervoara tople vode osiguraće visoki komfor tople vode.

Upravljanje temperaturom uz ambiSENSE
Ukoliko želite da namestite temperaturu za svaku sobu zasebno, ambiSENSE sistem je idealan za Vas. U kombinaciji sa središnjom regulacijom i internet modulom moguće je upravljati svakom sobom zasebno i putem mobilne aplikacije, čak i kada niste kod kuće.

Proizvođač

Vaillant

Tip Uređaja

Grejanje + Priprema Tople Vode

Nom. topl. kap. 50/30°C, G20

3,9-33,3kW/h

Nom. topl. kap. 80/60°C, G20

3,5-29,5kW/h

Potrošnja gasa, G20

3,9m3/h

Potrošnja gasa, G31

1,5m3/h

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „VAILLANT Kondenzacioni gasni kotao ecoTEC plus VUW 30/36 CS/1-5, kombinovani“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *