,

VAILLANT turboTEC PRO VUW SOE 11-202/5-3 M

123 000.00 рсд

Zidni gasni kotlovi su idelano rešenje za modernizaciju objekata, kao i za novogradnju. Zahvaljujući kompaktnim merama, na minimalnom prostoru za ugradnju, kotao pruža udobnost grejanja i pripreme tople vode. U ponudi su uređaji sa priključkom na klasičan dimnjak (atmoTEC) i kotao sa posebnim vazduho-dimovodnim sistemom, tzv. fasadni (turboTEC). Raspon modulacije je granica između najveće i najmanje snage kotla za grejanje, a ovi Vaillantovi kotlovi imaju upravo to.

Ovaj široki raspon modulacije (20-100%) omogućava da kotao radi tiho i postojano, istovremeno obezbeđujući optimalnu količinu grejanja Vašeg doma. Široka modulacija, takođe, značajno smanjuje broj ciklusa uključeno/isključeno, a rezultat su smanjenje nepotrebnog habanja uređaja, zahvaljujući čemu su značajno smanjeni troškovi održavanja Vašeg kotla.

atmo/turboTEC pro kombinovani kotlovi su dostupni u snagama od 11 kW do 28 kW.

Kombinovani gasni kotao: grejanje + topla voda. Ovaj tip kotla omogućava kombinaciju grejanja i pripreme tople  (sanitarne) vode. Zbog toga se još nazivaju i “kombi” uređaji. Oni ne zahtevaju postojanje bojlera u kupatilu čime se štedi prostor, a i dobija u estetskom pogledu.
“Aqua Sensor” omogućava konstantnu temperaturu tople vode nezavisno od protoka čime se dobija komfor pri upotrebi tople vode.
Rad uređaja sa minimalnim protokom od 1,5 l/min i pri pritisku od 0,1 bar, što daje dodatni komfor pri upotrebi tople vode i kada korisnik pusti slab mlaz vode na slavini.
Konstantni nadzor pritiska vode u sistemu grejanja čime se izbegavaju potencijalne nepravilnosti u radu kotla i eventualne havarije.
Osvetljeni LC displej sa digitalnim informaciono analatičkim sistemom “DIA”. Pomoću ovog sistema se prati rad kotla u smislu angažovanja pri grejanju i pripremi tople vode. Oznake su u vidu simbola.

Proizvođač

Vaillant

Tip Uređaja

Grejanje + Priprema Tople Vode

Nom. topl. kap. 80/60°C, G20

7,4-11,1kW/h

Potrošnja gasa, G20

2,3kW/h

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „VAILLANT turboTEC PRO VUW SOE 11-202/5-3 M“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *