LG Therma V Split 9kW – HN091MR

572 000.00 рсд

THERMA V R32 Split obezbeđuje pouzdano i snažno grejanje unutrašnjeg prostora.  Može da radi i pri ekstremno hladnom vremenu, npr. na -25 °C.

THERMA V R32 Split obezbeđuje pouzdano i snažno grejanje unutrašnjeg prostora. Može da radi i pri ekstremno hladnom vremenu, npr. na -25 °C. Štaviše, može da pruži maksimalnu izlaznu temperaturu vode od čak 65 °C Uređaj je opremljen revolucionarnim R1 kompresorom. Kod ovog naprednog kompresora naročito je poboljšano nagibno kretanje spirale, čime je povećan ukupan stepen efikasnosti i pouzdanosti.

Osim toga, proširen je radni opseg kompresora, tako da oni sada rade u opsegu od 10 Hz do 135 Hz.

Takođe je opremljen rashladnim sredstvom R32, ekološki održivim čiji je potencijal globalnog zagrevanja 675, što je za 70% manje nego za R410A. Sa rashladnim sredstvom R32, THERMA V R32 Split je izuzetno energetski efikasan, kao zelenije rešenje za grejanje.

Intuitivni korisnički interfejs omogućava brzo i lako korišćenje jednostavnim dodirom, a korisnici mogu da definišu vremenski raspored rada na osnovu svog načina života. Povrh toga, dnevno ili mesečno praćenje potrošnje energije omogućava efikasno upravljanje energijom. Uz pomoć aplikacije LG SmartThinQ™, korisnici mogu jednostavno da upravljaju sistemom grejanja, bilo kad, sa bilo kog mesta. Daljinski pristup sistemu grejanja omogućava korisnicima maksimalan komfor (*Neophodan dodatak: LG Wi-Fi Modem).

THEMRA V R32 Split se može jednostavno i fleksibilno instalirati u svim tipovima kuća. Integrisane komponente za vodu u unutrašnjoj jedinici značajno pojednostavljuju i skraćuju vreme instalacije. Pored toga, produžena cev za rashladno sredstvo ide do 50 metara, a cevi se mogu povezati u tri različita pravca (napred, bočno i nazad). Na osnovu informacija o mestu ugradnje, instalateri mogu sa LG THERMA V konfiguratorom iz svoje kancelarije da obave podešavanja i sačuvaju podatke na memorijskoj kartici.

Zatim, instalateri mogu na mestu ugradnje jednostavno da ubace memorijsku karticu sa zadnje strane daljinskog upravljača kako bi aktivirali podatke o konfiguraciji. Daljinski upravljač može da čuva do 50 poslednjih podešavanja, što omogućava lako identifikovanje uzroka neispravnosti ili grešaka na osnovu podataka iz istorije i brza rešenja.

Proizvođač

LG

Grejanje

od -25C do +30C

Hlađenje

od +5 do +48

Garancija

+3 GODINE SPECIJAL PREKO ELEKTRIČAR024, 10 GODINA NA KOMPRESOR, 2 God. Saobraznosti

GAS

R32

Energetska Klasa

A+++ E-Scale

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „LG Therma V Split 9kW – HN091MR“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *